Voor een tandartspraktijk in Utrecht gaat u naar Staalwijk Tandarts.

Heeft u angst om naar de tandarts te gaan? Bijvoorbeeld door eigen ervaringen. Of wellicht wel door verhalen van uw ouders, uw partner of vrienden. Dat is erg vervelend .. Vooral omdat u toch echt eens in de zoveel tijd een tandartsbezoek moet plegen om een gezond en mooi gebit te houden. Gelukkig heeft onze tandartspraktijk in Utrecht, Staalwijk Tandarts, dan dé oplossing voor u! Wij zorgen ervoor dat u geen pijn heeft tijdens een tandartsbezoek, dit doen wij middels hypnose. Dit zorgt er ook voor dat u geen angst heeft voor het volgende bezoek! Lees snel verder voor meer informatie over onze tandartspraktijk.

Over onze tandartspraktijk

Staalwijk Tandarts is een tandartspraktijk die vele specialisaties heeft in het tandartsvak. Zo kunt u bij ons terecht voor algemene tandheelkunde. Maar ook voor endodontologie, paradontologie en implantologie. Al onze specialisten hebben een hoop ervaring en tevens hun Master behaald aan de universiteit. Zo bent u er 100% zeker van dat u bij ons terecht kunt voor professioneel hulp.

Alle informatie online

Voor meer informatie over onze tandartspraktijk kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.