Overnachten op een bungalowpark met subtropisch zwembad

Wilt u graag overnachten op een bungalowpark met subtropisch zwembad? Stop dan met zoeken! Wij weten het geschikte adres. De Leistert is namelijk ideale plek voor u. Zet uw tent en/of caravan neer en geniet onbezorgd van een heerlijk verblijf. Neem een duik in het zwembad en beleef het ultieme vakantiegevoel.

Bungalowpark
Recreatiepark de Leistert heeft een campinggedeelte en een bungalowpark. Als u gebruik wilt maken van privé sanitair dan moet u een plekje boeken op het bungalowpark. Op de website van de Leistert ziet u precies wat het aanbod is en hoe de accommodaties eruitzien. Zo heeft u meteen een goed beeld van uw toekomstige verblijf. Al de sanitaire voorzieningen worden goed schoongemaakt en zien er goed uit. Dit is een garantie wat het park u biedt.

Meer weten?
Wilt u graag meer weten over dit bungalowpark met subtropisch zwembad? Dan raden we u aan om een kijkje te nemen op de website van de Leistert. Zo krijgt u gelijk een impressie van wat u hier allemaal kunt beleven. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op.