Op zoek naar een kindercamping in Limburg?

Heeft u kinderen? Dan is kamperen hartstikke leuk om te doen tijdens uw vakantie. Voor een geschikt kampeeradresje hoeft u helemaal niet het land uit. In eigen land zijn er namelijk superleuke kindercampings. Onze favoriete camping is camping de Leistert. Op deze kindercamping in Limburg valt altijd genoeg te beleven en wordt genoeg georganiseerd zodat uw kinderen zich nooit zullen vervelen.

Toplocatie
Camping de Leistert bevindt zich op een toplocatie in het midden van de provincie Limburg. Er is hier superveel te beleven. Zo zit u dichtbij de steden Roermond, Venlo en Weert. Daarnaast liggen er diverse natuurparken nabij, waar u lekker kunt wandelen of fietsen. Maar ook op de camping zelf valt er genoeg te doen. Ga een potje bowlen, tafeltennissen, vissen of midgetgolfen. Regelmatig organiseert het animatieteam leuke activiteiten voor de kinderen en als er even geen activiteit is dan kunnen zij zich uitleven in het indoor speeltoestel.

Meer informatie?
Wilt u graag meer informatie over deze populaire kindercamping in Limburg? Dan raden we u aan om zeker even een kijkje te nemen op de website van het park. Wacht trouwens niet te lang met boeken, want camping de Leistert is erg geliefd dus het zou zonde zijn als de plekken volgeboekt zijn.