Het uitbesteden van webshop fulfilment doet u via Packstore B.V.

Heeft u een eigen webshop en wilt u daarvoor de webshop fulfilment uitbesteden? Dat is zeer begrijpelijk. Een eigen webshop hebben levert al genoeg werk op. Wij van Packstore B.V. helpen u dan ook graag om de webshop fulfilment uit handen te nemen. Zo kunt u zich weer focussen op het commercieel uitbouwen van uw webshop. Zo kunt u uw webshop ook laten groeien! Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie ..

Wat kan Packstore B.V. voor u betekenen?

Wij kunnen de volgende zaken voor u uit handen nemen: het opslaan van de goederen op vaste magazijnlocaties, de transport, de controle op aantallen en kwaliteit, het lossen van de goederen, de orderpicking, de voorraadhoogtes per artikel bijhouden en wij verzorgen de retourneren afhandeling. Voor onze voordelen kunt u terecht op onze website.

Alle informatie online te vinden

Wilt u meer informatie over Packstore B.V.? Bijvoorbeeld over onze werkwijze? Ga dan snel naar onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.